top of page

Workshops

Bij Het Gebaar Ede zijn er diverse mogelijkheden voor het geven van workshops.

Vrijzellenfeestjes

Heb je een vrijgezellenfeestje en je wilt iets bijzonders op deze dag? Dan zit je bij ons goed! We kunnen een workshop gebarentaal geven waarin vooral plezier centraal staat. Een workshop duurt een uur/anderhalf uur. De workshop kan op elk gewenste plek worden gegeven. De inhoud kunnen we afstemmen aan je wensen!

Bedrijven: om praktische redenen

Wilt u informatie en de beginselen leren van de gebarentaal omdat u bijvoorbeeld een dove medewerker heeft? Dan bent u bij ons op het juiste adres. We geven in de workshop informatie over gebarentaal, gebruik van expressie en leren we een aantal gebaren.

Bedrijven: voor teambuilding

Heeft uw bedrijf niks met gebarentaal maar u wilt wel een workshop voor uw bedrijfsfeestje of teambuildingsdag? Wij kunnen een workshop aanbieden met expressieactiviteiten en wat gebaren en het trainen van lichaamshouding op een leuke en ontspannende manier!

Scholen

Wij kunnen een workshop verzorgen voor leerlingen van basisscholen en middelbare scholen, studenten van HBO-instellingen en universiteiten. De invulling kan op diverse manieren: naar uitleg van grammatica in gebarentaal tot een leuk lesje over manieren van communiceren en informatie van de dovenwereld en leren van gebaren en expressiegebruik. U kunt uw wensen altijd aan ons kenbaar maken.

Verenigingsleven

Ook voor bejaardenhuizen, verenigingen van kerken, buurthuizen en studentenverenigingen zijn wij beschikbaar. Wij stemmen de inhoud af aan uw wensen en uw doelgroep.

Kosten

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

bottom of page